Ik help je in te zien wat jouw mogelijkheden zijn.

‘Never a dull moment’ is de beste samenvatting voor mijn leven. Waar ik vroeger ging voor veiligheid en een kleine beschermde omgeving, ben ik nu veel avontuurlijker. Een aantal onverwachte wendingen in mijn leven heeft mij een hoop geleerd. En de belangrijkste les: Outside your comfort zone is where the magic happens!

Een scheiding, een ontslag en wat turbulente relaties verder heb ik een paar jaar geleden besloten het roer om te gooien. Waarom krijg ik de regie over mijn leven en relaties niet in eigen hand? Wie ben ik nu eigenlijk, zonder te leven volgens bepaalde patronen en verwachtingen? Wie blijft er dan over. Een soms pittige maar interessante zoektocht. En het was het helemaal waard.

De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in emoties, conflicten, relaties en angsten. In eerste instantie om mezelf te helpen. Maar later bedacht ik: met alle ervaringen die ik nu heb en alle kennis, kan ik iets heel waardevols doen! Ik kan anderen hier ook mee helpen!

Dus heb ik ontslag genomen en ben mijn eigen praktijk gestart: Wendingen. Want het leven kan en zal een onverwachte wending krijgen. En dan komen er angsten, emoties en onzekerheden naar boven. Ik help jou om in contact te komen met de ander en nog belangrijker, met jezelf.

Hoe ga ik jou helpen? Met begrip. Want waar je doorheen gaat is niet raar. Het kan complex zijn en vervelend, maar het is niet raar. Ik help je in te zien wat jouw mogelijkheden zijn. Hoe je anders naar situaties kunt kijken. Met eerlijkheid en een gezonde dosis humor, begeleid ik jou en/of jullie door deze fase heen. Ik ben niet bang een spiegel voor te houden en zal confronterend zijn. We gaan focussen op positieve zaken. Met jouw blik vooruit. Want of het nu gaat over de relatie met jezelf, met je partner, met je ex-partner of met je werkgever of werknemer. Een conflict is altijd vervelend maar ook op te lossen. Jouw verandering zal voor verandering in jouw omgeving zorgen. We gaan samen de beren op jouw weg verslaan en ik ga je laten zien dat verandering leuk is. En makkelijker kan zijn dan je denkt Ben je klaar voor een positieve Wending? Neem contact met me op.

Wil je van mijn hulp gebruik maken?