Wendy Raaimakers | 3 maanden traject: Word weer jezelf

3 maanden traject: Accepteer jezelf volledig

Uit je overlevings- mechanisme na een pestverleden terug naar jouw authentieke zelf.

Uit je overlevingsmechanisme na een pestverleden terug naar jouw authentieke zelf.

Met dit traject help ik jou te ontdekken wie jij bent. Je gaat het overlevingsmechanisme loslaten en ontdekken wie jij bent en waar jij energie van krijgt

Na 3 maanden direct resultaat!

Ik help je op basis van mijn eigen ervaringen

boom - icoon

Weer de regie over je leven hebben?

Ik ga met je werken aan jouw basis, we gaan terug naar jouw kern

Met een traject bij Wendingen help ik je te ontdekken wie jij nu eigenlijk bent en wanneer je wordt overgenomen door jouw overlevingsmechanisme

Wat anderen zeggen

“Ik vind het fijn dat ik soms dingen in mijn eigen tempo kan doen en dat waar nodig Wendy hier de leiding in neemt. Ik voel me begrepen en de manier van praten en de uitleg die Wendy over dingen geeft, geven mij een rustig gevoel.”

boom - icoon
Petri

“Daar zat ik dan. Met een vriendelijke lach ontvangen door Wendy. Angstig voor wat me ging overkomen en of me dit écht ging helpen. Ik heb wel vaker geprobeerd mijn onzekerheid onder ogen te komen en te verminderen, maar niets hielp me écht verder. In korte tijd kwamen wij tot de kern … pesten. Liever praatte ik er niet over. Ik dacht eigenlijk dat het allemaal niet zo erg was en dat dit al zo ver in mijn verleden lag. Maar toch. Het raakte me steeds opnieuw. Nadat is door mijn weerstand heen was, na een “reprimande” van Wendy, zag ik opeens hoe me dit kon helpen. Het is niet zo dat de onzekerheid als sneeuw voor de zon verdwenen is, maar ik kan er mee omgaan en in zekere zin helpt het me ook. Ik vond het heel fijn dat ik Wendy kon appen als ik vragen had of even op een moeilijk punt zat. Soms even appen of bellen deed me heel goed. En dat ik het traject bij Wendy kon verlengen zo lang als ik nodig had, was ook heel fijn. En zelfs dat ik een los “reparatiegesprek” kan vragen als ik even wat terug zak, dat vind ik een hele grote meerwaarde. Lieve Wendy, jij bent een grote toevoeging in mijn leven om dit de baas te zijn en te blijven. Dank je wel. “

boom - icoon
Monique K.

“Ik heb sinds een aantal weken dagelijks contact met Wendy. Zij coacht mij in een traject om aan mezelf te werken. Wat een prettige vrouw om mee te mogen werken. Open, oprecht, motiverend en down to earth.”

boom - icoon
Rivka Vlaardingerbroek

Herken jij dit?

Je bent doordat je gepest bent of gepest wordt, ver van jezelf verwijderd.

Je bent in een overlevingsmechanisme gekomen wat jou een tijdje heeft geholpen, maar nu tegen je werkt. Je wil graag je zelfvertrouwen vergroten, je meer richten op jezelf en op jezelf kunnen en durven vertrouwen.

Dit kan anders! 

We gaan onderzoeken wie jij nu eigenlijk bent. En wat jou tegenhoudt om écht jezelf te zijn.

Flashback-20
Wendy Raaimakers - Wordt weer jezelf

Dit kan anders!

Het is tijd dat je vaker voor jezelf gaat kiezen en meer op jezelf gaat vertrouwen

We gaan onderzoeken wie jij nu eigenlijk bent. En wat jou tegenhoudt om écht jezelf te zijn. Naast dat je wellicht niet precies weet wie je nu eigenlijk écht bent, kan het ook heel eng zijn om sommige eigenschappen van jezelf te laten zien. Met een traject bij Wendingen help ik je te ontdekken wie jij nu eigenlijk bent en wanneer je wordt overgenomen door jouw overlevingsmechanisme.

Dat geeft je het gevoel weer regie over je leven te hebben

boom - icoon

Waarom kiezen voor Wendingen?

Omdat ik niet alleen veel geleerd heb over het overlevingsmechanisme en de gevolgen van pesten, maar omdat ik uit eigen ervaring ook weet hoe het voelt en welke hulpmiddelen je kunnen helpen om meer regie over je leven te pakken.

Ga er nu mee aan de slag!

Wanneer je besluit op mijn site te kijken en op onderzoek uit te gaan omdat je merkt dat je hulp nodig hebt, ben je waarschijnlijk op het punt gekomen dat je merkt dat het overlevingsmechanisme niet meer voor je werkt maar eerder tegen je werkt. Je merkt dat je steeds minder zelfvertrouwen hebt, dat het lijkt alsof je steeds de grip op je leven verliest. Op meerdere gebieden ben je niet gelukkig. Je merkt dat je vaak over je grenzen gaat en dat er veel over je grenzen heen gegaan wordt. 

Accepteer jezelf volledig

Waardoor je weer écht vanuit je eigen kern gaat leven en minder vanuit de verwachtingen die je denkt dat anderen van je hebben. Ik ben iemand die goed is in anderen motiveren, liefdevol een spiegel voor te houden en te laten inzien dat jij in beweging mag komen om meer uit je leven te halen. Met praktische en makkelijke tips en hulpmiddelen bereiken dat jij meer jezelf kan zijn. Dat je jezelf volledig kan gaan accepteren. De ervaringsdeskundigheid in combinatie met mijn persoonlijkheid en kennis op dit gebied maken dat ik ervan overtuigd ben de juiste hulp te zijn wanneer jij kampt met de gevolgen van een pestverleden.

HET TRAJECT

Accepteer jezelf volledig

Met dit traject help ik jou te ontdekken wie jij bent. Je gaat het overlevingsmechanisme loslaten en ontdekken wie jij bent en waar jij energie van krijgt. We gaan kijken naar jouw emoties. Want waarschijnlijk ervaar je weleens onrust in je lijf, maar kan je niet goed benoemen wat er onder die onrust zit. We gaan jouw gedachtes onder de loep nemen en samen werken aan de doelen die jij voor jezelf opstelt.

HET 3 MAANDSE TRAJECT: Accepteer jezelf volledig

boom - icoon

De kosten: 795 euro óf 3x 280 euro

incl. BTW

De stappen van de training

1. Je gaat het werkboek doorlopen door eerst per hoofdstuk naar een algemeen filmpje te kijken en de inleidende tekst van dat hoofdstuk te lezen​

2. Dan ga je starten in het werkboek met doelen opstellen voor jezelf en ook onderzoeken waarom het eventueel lastig gaat zijn deze te bereiken.

3. Daarna neem ik je met 5 verschillende hoofdstukken mee naar jezelf, dus wie ben jij, wat zijn jouw gedachtes, wat zijn jouw emoties en hoe zit jij in je energie​

4. we sluiten af door bepaalde inzichten te bundelen, zodat je met jezelf afspraken kan maken om goed voor jezelf te blijven zorgen​

heey, welkom bij wendingen

Mijn naam is Wendy Raaimakers en ik woon met mijn hond Beer in Tilburg

Ik ben vroeger gepest geweest en merkte op latere leeftijd dat ik hier nog veel last van ondervond. Toen ik mijn eigen pestverleden ben gaan verwerken, wist ik dat ik hier ook andere mee kan en wil helpen. Ik doe dit op een manier waarmee er ruimte is voor jou tempo en jouw proces. Je mag hierin helemaal jezelf zijn. Soms hou ik je liefdevol een spiegel voor, maar deze is altijd vrij van oordeel. Ik motiveer je vooral om in jezelf te gaan geloven en te laten zien dat jij al helemaal goed bent zoals je bent.

Voor klanten die zich al erkennen en herkennen dat het pestverleden veel invloed heeft gehad en nog steeds heeft op het dagelijks leven. Mensen die accepteren dat het pesten hen nu eenmaal gevormd heeft, maar die ook inzien dat het overlevingsmechanisme dat ze hierdoor ontwikkelt hebben niet helpend is. Dus die klaar zijn om met zichzelf aan de slag te gaan en aan hun basis te gaan werken. Zodat ze steeds meer het overlevingsmechanisme los durven laten en steeds meer op zichzelf gaan vertrouwen.
Mocht je merken nog veel moeite te hebben met het erkennen en accepteren van het pestverleden, dan komt dit programma nog te snel voor je. Wat ik je wil vragen is om alle opdrachten te maken, zelfs als je denkt al weleens van bepaalde opdrachten gehoord te hebben. Wellicht dat je bepaalde opdrachten een tijd geleden hebt gemaakt. Maar toch kan het zijn dat deze opdrachten nu weer anders binnen komen, omdat je jezelf ook aan het ontwikkelen bent. Neem de tijd voor de verschillende opdrachten, zodat je er ook écht mee aan de slag kan, maar ze ook even kan laten doorwerken. Kijk bij elke opdracht ook het daarbij behorende filmpje (voor SYS, die moet ik nog opnemen) om écht goed meegenomen te worden in wat er bij die opdracht van je verwacht wordt. En tot slot, plan een online 1 op 1 gesprek in wanneer je vastloopt. Dit gaat je weer verder helpen.
Wendy Raaimakers & hond Beer | Wordt weer jezelf
boom - icoon

Case waar ik supertrots op ben

Ik ben trots op de stappen die mijn klanten zetten. Ik zie bijvoorbeeld een klant die eigenlijk nooit echt blij was op haar werk en doordat ze zichzelf steeds beter leerde kennen en steeds meer op zichzelf ging vertrouwen, heeft ze nu de stap durven zetten om bij deze organisatie te stoppen. Een andere klant van mij lag in scheiding toen zij zich bij mij meldde voor een kennismaking. Waar ze het traject startte met volledig op hem te leunen en de meest angst had op los moeten laten van de veiligheid, durft zij nu meer op zichzelf te vertrouwen en voelt zij zich veilig genoeg bij zichzelf. Waardoor zij ook weer positief naar de toekomst kan kijken.
Wendy-raaimakers-ervaringsdeskundige-coach-pesten.jpg

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust

Voor degenen die graag meer informatie willen ontvangen voordat ze beslissen, is het mogelijk om een afspraak in te plannen.

boom - icoon
Wil jij de regie over jouw leven pakken?

Begin nu met het maken van een afspraak of koop direct het traject!

Ik kijk er naar uit je binnenkort te spreken!
Wendy Raaimakers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders