Resultaten - Wendy Raaimakers

Contact

Lees hieronder verschillende verhalen wat ik voor anderen heb mogen betekenen. Wil jij ook eindelijk jouw pestverleden achter je laten en starten met leven? Vraag dan vrijblijvend een gesprek met mij aan om de mogelijkheden te bespreken. 

"Ik vind het fijn dat ik soms dingen in mijn eigen tempo kan doen en dat waar nodig Wendy hier de leiding in neemt. Ik voel me begrepen en de manier van praten en de uitleg die Wendy over dingen geeft, geven mij een rustig gevoel."

"Wendy heeft ons uitstekend begeleid door de scheiding. Door haar doortastendheid heeft ze een voor ons heel belangrijk punt opgelost wat voor mij onoplosbaar leek. Ik kan Wendy van harte aanbevelen."

"Ik heb sinds een aantal weken dagelijks contact met Wendy. Zij coacht mij in een traject om aan mezelf te werken. Wat een prettige vrouw om mee te mogen werken. Open, oprecht, motiverend en down to earth. De dagelijkse gespreken helpen mij om het beste uit mezelf te halen en door haar hulp slaag ik hier iedere dag weer in."

"Ik heb Wendy leren kennen vanwege een 45-dagen challenge van Hipr BV. Per toeval bleek ze ook niet eens niet ver van mij vandaan te worden, dat geeft meteen een klik (Brabanders onder elkaar). Bij het eerste gesprek voelde alles als vertrouwd. Ze is prettig in de omgang en geeft je de ruimte om kwetsbaar op te stellen. Dit maakt dat ze je goed kan spiegelen en vooral niet veroordeeld. Zelf heb ik haar tot nu toe alleen telefonisch gesproken, maar dat met het contact niet minder. Ik kan Wendy zeker aanbevelen aan anderen, of je haar nu fysiek, virtueel of telefonisch spreekt. "

"Geduldig, betrouwbaar en oprecht betrokken. Dat is Wendy. Zij heeft mij enorm geholpen in de afgelopen moeilijke periode. Haar eigenschappen zorgden ervoor dat ik mij direct op mijn gemak voelde en het gesprek écht aan durfde te gaan. Terwijl ik voorafgaand hier erg tegenop zag. Wendy biedt een luisterend oor en stelt vragen om dingen helder te krijgen, om samen tot inzichten te komen en helpt je om zaken van een andere kant te bekijken. Dat laatste helpt enorm voor wederzijds begrip wat het proces ten goede komt."

Ben jij klaar?

Voor meer zelfvertrouwen en een positieve blik op de toekomst? 

Wendy Raaimakers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders