Coaching traject

Samen gaan we jouw pestverleden verwerken

Herken jij je in de gevolgen van pesten die genoemd staan op deze site?

Vaak komen we na het pestverleden in een overlevingsstand. Je gaat gewoon door met je leven en bent je eigenlijk niet echt bewust welke schade bij jou is aangericht. Je blijft vastlopen op dingen, twijfelt vaak aan jezelf en bent erg gericht op anderen. Je vindt het lastig je eigen koers te varen in het leven.

 

Het is belangrijk te erkennen dat het pestverleden impact op jou heeft gehad. En het is belangrijk te herkennen op welke momenten je weer in je overlevingsstand schiet, omdat dit nu eenmaal als de meest veilige manier voelt om met situaties om te gaan.

 

Je mag gaan onderzoeken wie jij nu eigenlijk echt bent. En je mag gaan leren jezelf helemaal te gaan accepteren. Minder gericht op de ander, maar gericht zijn op jezelf. Bij Wendingen helpen we jou hierbij.

Losse gesprekken

Je kan kiezen voor 1 uur, 1,5 uur of 2 uur
75,-
per uur
  • Heb jij al hulp gehad of wil jij eerst met wat losse gesprekken kijken wat ik voor je kan betekenen, dan kan je kiezen voor losse gesprekken.

Word weer jezelf

3 maanden traject
1750,-
  • Een startafspraak en 6 online/fysieke afspraken in mijn praktijk in Tilburg van 1,5 á 2 uur per afspraak.
  • Ondersteuning via whatsapp of telefonisch op de momenten dat je extra ondersteuning kan gebruiken/nodig hebt.
  • Uitgebreid werkboek met verdiepende oefeningen.
  • Welkomstcadeau
Meest gekozen

Healing en transformatie

6 maanden traject
3500,-
  • Een startafspraak en 12 online/fysieke afspraken in mijn praktijk in Tilburg van 1,5 á 2 uur per afspraak.
  • Ondersteuning via whatsapp of telefonisch op de momenten dat je extra ondersteuning kan gebruiken/nodig hebt.
  • Uitgebreid werkboek met verdiepende oefeningen.
  • Welkomstcadeau

Twijfel je over welk traject passend is?

Mocht je nog geen hulp hebben gehad, dan adviseren we bij Wendingen om een traject af te sluiten. Het voordeel van een traject is namelijk dat je de tussentijdse Whatsapp/telefonische ondersteuning krijgt. Wanneer je namelijk met het verwerken van het pestverleden aan de slag gaat, zal je in het begin in veel situaties merken dat dit pestverleden wordt aangeraakt. 

 

 

Er zullen regelmatig situaties zijn waarbij je weet even uit je comfort zone te moeten stappen. En dat kan in het begin heel spannend zijn. Daarom is de tussentijdse ondersteuning via WhatsApp of telefonisch een heel groot voordeel van het afsluiten van een traject. Dit zorgt ervoor dat je de motivatie krijgt om deze situaties anders de benaderen dan voorheen, waardoor je meteen voor verandering kan zorgen en niet hoeft te wachten tot de volgende afspraak.

Wil jij de regie over jouw leven pakken?

“Ik vind het fijn dat ik soms dingen in mijn eigen tempo kan doen en dat waar nodig Wendy hier de leiding in neemt. Ik voel me begrepen en de manier van praten en uitleg die Wendy over dingen geeft, geven mij een rustig gevoel.”

Petri

“Wendy coacht mij in een traject om aan mezelf te werken. Wat een prettige vrouw om mee te mogen werken. Open, oprecht, motiverend en down to earth. De gesprekken helpen mij om het beste uit mezelf te halen en met haar hulp slaag ik hier ook in.”

Rivka Vlaardingerbroek

“Geduldig, betrouwbaar en oprecht betrokken. Dat is Wendy. Zij heeft mij enorm geholpen in de afgelopen moeilijke periode. Ik voelde me direct op mijn gemak en durfde het gesprek écht aan te gaan.”

S. uit Eindhoven

Jouw pestverleden verwerken...

… is een exclusief coachtraject waarbij je mijn persoonlijke hulp krijgt en intensief begeleidt wordt gedurende drie maanden of een half jaar.

Om écht aan de slag te gaan met de gevolgen van pesten is het belangrijk dat jij op het punt bent dat je de regie wil pakken over jouw leven. Daarbij komt dat je verantwoordelijkheid gaat nemen voor jouw verwerkings- en veranderproces.

De trajecten zijn geschikt voor jou als je 100% toegewijd bent om dit proces met beide handen aan te pakken.

Wat gaan we doen:

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op om een persoonlijk gesprek in te plannen om samen te kijken wat we kunnen doen om jou weer volledig in je kracht te zetten.

Ben je klaar om jezelf prioriteit te maken?

In het coachtraject ga je aan de slag met onderdelen die voor jou nieuw zijn. Bijvoorbeeld het leren aanvoelen van jouw grenzen en deze ook op een goede manier aan kunnen geven. Je zal gaan merken dat het soms heel onnatuurlijk of spannend voor je voelt om dit te gaan doen.

Je gaat je bewust worden wat sommige woorden of gedragingen van mensen bij jou teweeg brengen. Dat deze te herleiden zijn naar het pestverleden. En hulp krijgen hoe je jouw gedachten en gedrag kan veranderen.

Daarom is vooral de telefonische en whatsapp ondersteuning van grote toegevoegde waarde in dit traject. Zodat je op de momenten dat je extra ondersteuning kan gebruiken, deze ook krijgt en je niet hoeft te wachten op de volgende afspraak.

Op deze manier gaan we direct over tot actie op de momenten dat jij dit nodig hebt. En dit zal je helpen om de inzichten die je tijdens de fysieke afspraken krijgt, in jouw dagelijks leven daadwerkelijk in te gaan zetten.

Ben jij klaar?

Om jouw pestverleden een plaats te geven en een blik op de toekomst te werpen? 

Wendy Raaimakers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders