Pestverleden verwerken - Wendy Raaimakers

Gratis aanbod Wendingen

Uit je overlevingsmechanisme na een pestverleden terug naar jouw authentieke zelf.

Vind op deze pagina het gratis aanbod van Wendingen zodat je vast kennis kunt maken met mij en mijn methode. Zet de eerste stap na het loslaten van het pestverleden op weg naar jouw authentieke zelf! 

Het gratis aanbod van Wendingen

Herken jij jezelf terug in wat je leest op deze website, maar ben je er voor jezelf nog niet uit welke cursus of welk traject het best passend is voor jou? Er zijn een paar mogelijkheden om kennis te maken met het aanbod van Wendingen. Het volgende aanbod is namelijk kosteloos: 

 

  • E-book: Grenzen aangeven. Grenzen aangeven bestaat uit 2 onderdelen. Je hebt het gevoel waarmee je kan herkennen dat een grens bereikt wordt. Daarnaast zijn er de praktische tools waarmee je daadwerkelijk een grens aangeeft en de ander hiermee ook kan bereiken. Zowel het voelen als de praktijk leren we vaak niet op school. In dit E-book neem ik je mee in de praktische tips: hoe geef je grenzen aan. Tijdens het traject ga je aan de slag met grenzen daadwerkelijk aan te voelen. 
  • Kennismakingsgesprek van 30 minuten. Het is mogelijk om een kennismaking te plannen. Voorafgaand ga ik je vragen vast wat informatie met mij te delen. Informatie over wie jij bent en wat jouw hulpvraag is. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek van 30 minuten gaan we hier verder op in. Jij leert mij kennen en ik jou. Tevens kan ik je meer vertellen over de trajecten die worden aangeboden op deze website. Dat gaat jou helpen een keuze te maken óf je wilt starten en welk traject het best passend is voor jou. 

 

Door hieronder op de button te klikken van het gratis aanbod waar jij gebruik van wilt maken, word je doorgeleid naar de juiste pagina. 

Kennismakingsgesprek

boom - icoon

Gratis aanbod

Wil jij de regie over jouw leven pakken?

“Ik vind het fijn dat ik soms dingen in mijn eigen tempo kan doen en dat waar nodig Wendy hier de leiding in neemt. Ik voel me begrepen en de manier van praten en uitleg die Wendy over dingen geeft, geven mij een rustig gevoel.”

Petri

“Wendy coacht mij in een traject om aan mezelf te werken. Wat een prettige vrouw om mee te mogen werken. Open, oprecht, motiverend en down to earth. De gesprekken helpen mij om het beste uit mezelf te halen en met haar hulp slaag ik hier ook in.”

Rivka Vlaardingerbroek

“Geduldig, betrouwbaar en oprecht betrokken. Dat is Wendy. Zij heeft mij enorm geholpen in de afgelopen moeilijke periode. Ik voelde me direct op mijn gemak en durfde het gesprek écht aan te gaan.”

S. uit Eindhoven

Jouw pestverleden verwerken...

… is een exclusief coachtraject waarbij je mijn persoonlijke hulp krijgt en intensief begeleidt wordt gedurende drie maanden of een half jaar.

Om écht aan de slag te gaan met de gevolgen van pesten is het belangrijk dat jij op het punt bent dat je de regie wil pakken over jouw leven. Daarbij komt dat je verantwoordelijkheid gaat nemen voor jouw verwerkings- en veranderproces.

De trajecten zijn geschikt voor jou als je 100% toegewijd bent om dit proces met beide handen aan te pakken.

Wat gaan we doen:

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op om een persoonlijk gesprek in te plannen om samen te kijken wat we kunnen doen om jou weer volledig in je kracht te zetten.

Ben je klaar om jezelf prioriteit te maken?

In het coachtraject ga je aan de slag met onderdelen die voor jou nieuw zijn. Bijvoorbeeld het leren aanvoelen van jouw grenzen en deze ook op een goede manier aan kunnen geven. Je zal gaan merken dat het soms heel onnatuurlijk of spannend voor je voelt om dit te gaan doen.

Je gaat je bewust worden wat sommige woorden of gedragingen van mensen bij jou teweeg brengen. Dat deze te herleiden zijn naar het pestverleden. En hulp krijgen hoe je jouw gedachten en gedrag kan veranderen.

Daarom is vooral de telefonische en whatsapp ondersteuning van grote toegevoegde waarde in dit traject. Zodat je op de momenten dat je extra ondersteuning kan gebruiken, deze ook krijgt en je niet hoeft te wachten op de volgende afspraak.

Op deze manier gaan we direct over tot actie op de momenten dat jij dit nodig hebt. En dit zal je helpen om de inzichten die je tijdens de fysieke afspraken krijgt, in jouw dagelijks leven daadwerkelijk in te gaan zetten.

Ben jij klaar?

Om jouw pestverleden een plaats te geven en een blik op de toekomst te werpen? 

Wendy Raaimakers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders