Losse coachingssessies - Wendy Raaimakers

Losse coaching sessie

Heb jij behoefte aan een losse sessie in plaats van het afsluiten van een cursus of een traject?

Een losse sessie kan om meerdere redenen beter bij jou passen. Het kiezen voor een losse sessie is het best passend in de volgende situaties: 

 

 • Je hebt in het verleden een traject of cursus gevolgd en hebt nu behoefte aan een losse sessie om weer een stap verder in jouw persoonlijke ontwikkeling te zetten. 
 • Er heeft zich een situatie voorgedaan die nieuw is voor jou en je weet niet goed hoe te handelen. 
 • Je hebt elders hulp gehad, maar wil een keer een gesprek via Wendingen. 
 • Je volgt het online basis traject en merkt behoefte te hebben aan meer ondersteuning dan de inbegrepen afspraken. 
 • Je bent nu niet in de mogelijkheid om één van de trajecten af te sluiten, maar hebt wel behoefte om met iemand te sparren over hulpvragen die jij hebt. 
 • Je hebt één van de cursussen gevolgd en hebt behoefte aan extra hulp en feedback, maar je vindt het afsluiten van een volledig traject een te grote stap op dit moment. 

 

Wat de reden ook is, de optie voor een losse sessie is beschikbaar en kun je via deze pagina plannen. 

 

 

 

Losse gesprekken online

Je kunt kiezen voor 1 uur, 1,5 uur of 2 uur
75,-
per uur
 • Naast trajecten en cursussen kun je bij Wendingen ook kiezen voor losse coachsessies. Wanneer je voor deze optie kiest, kun je een online sessie boeken van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur. Nadat je op de knop 'boek los gesprek' hebt gedrukt, word je doorgeleid naar de betaalpagina en zie je ook welke afspraakmogelijkheden er zijn in de agenda.
 • De genoemde prijs is inclusief BTW
 • De afspraak vindt plaats via Zoom

Losse gesprekken live

Je kunt kiezen voor 1 uur, 1,5 uur of 2 uur
100,-
per uur
 • Naast trajecten en cursussen kun je bij Wendingen ook kiezen voor losse coachsessies. Wanneer je voor deze optie kiest, kun je een fysieke sessie boeken van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur. Nadat je op de knop 'boek los gesprek' hebt gedrukt, word je doorgeleid naar de betaalpagina en zie je ook welke afspraakmogelijkheden er zijn in de agenda.
 • De genoemde prijs is inclusief BTW
 • De afspraak vindt plaats in Tilburg

Wil jij een losse coachsessie?

“Ik vind het fijn dat ik soms dingen in mijn eigen tempo kan doen en dat waar nodig Wendy hier de leiding in neemt. Ik voel me begrepen en de manier van praten en uitleg die Wendy over dingen geeft, geven mij een rustig gevoel.”

Petri

“Wendy coacht mij in een traject om aan mezelf te werken. Wat een prettige vrouw om mee te mogen werken. Open, oprecht, motiverend en down to earth. De gesprekken helpen mij om het beste uit mezelf te halen en met haar hulp slaag ik hier ook in.”

Rivka Vlaardingerbroek

“Geduldig, betrouwbaar en oprecht betrokken. Dat is Wendy. Zij heeft mij enorm geholpen in de afgelopen moeilijke periode. Ik voelde me direct op mijn gemak en durfde het gesprek écht aan te gaan.”

S. uit Eindhoven

Wendy Raaimakers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders