De scheiding

Jullie scheiding is al rond. Maar dat betekent niet dat alles goed afgesloten is. want is er tijdens de scheiding genoeg ruimte geweest voor jullie emoties? Om dingen uit te spreken? Vaak zijn er kinderen in het spel, wat ervoor zorgt dat je contact met je ex blijft houden. Wanneer dat contact moeizaam verloopt, hebben jullie daar last van maar ook jullie kinderen. Een goede afsluiting is daarom erg belangrijk. Ook wanneer je geen kinderen hebt. Want ik weet uit ervaring dat een niet goed verwerkte scheiding lang invloed op je kan hebben. En ook weet ik hoe fijn het is als je het wel goed af kunt sluiten. Hoe fijn het is als je weer met elkaar kunt praten. Want je ex is en blijft een belangrijk persoon in je leven. Heb jij of hebben jullie behoefte om alsnog de scheiding goed af te sluiten. Neem contact op. Ook wanneer je ex-partner er niet voor open staat. Want als jij dingen kunt afsluiten en verwerken, je anders kunt opstellen tegen je ex, zal je merken dat deze daar ook in mee gaat. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Laat het me weten, ik kom graag met jou/jullie in contact.

Wil je van mijn hulp gebruik maken?