De scheiding

Tijdens de opleiding tot Mediator merkte ik een aantal dingen op. Ik wil dingen anders doen. Nadat ik wat Mediators heb gesproken, maar ook mensen die Mediation hebben gehad, viel me wat op. Veel mensen vertelden mij dat de Mediator niet veel toevoegde. Dat het veel geld kostte en dat het enkel ging over het opstellen van wat documenten. En wat vind ik dat zonde! Want wat ik geleerd heb van mijn scheiding, is hoe belangrijk het is om juist ook aandacht te besteden aan de relatie en emoties die er komen kijken bij een scheiding. Het is een ingrijpende en spannende gebeurtenis. Want je hebt niet alleen te maken met de emoties die vrij komen bij de scheiding zelf. Scheiden is een rouwproces waar je doorheen gaat, schuldgevoel of juist boosheid kunnen hier ook een grote rol spelen. En dan is er ook nog de angst en onzekerheid naar de toekomst. Natuurlijk ga ik jullie helpen met de praktische rollercoaster waar jullie in belanden. Maar zeker ook op de emotionele. Zodat jullie het af kunnen ronden op een manier dat jullie ook weer verder kunnen. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat het me weten, ik kom graag met jullie in contact.

Wil je van mijn hulp gebruik maken?